>Idag har vi vart duktiga här minsann! Storstädat mig alldeles svettig. Bara att dammsuga sofforna noggrant känns ju som ett träningspass. Och det var ju ganska bra eftersom det inte blivit någon motion här alls idag… Igår däremot var vi ute på både en timmas powerwalk på morgonen och sedan en timme promenad. Och med start från igår har vi även börjat äta nyttigare här hemma oxå, så jag hoppas att vi så småningom skall se lite resultat. Duktiga veckan här kan man nog säga… Vi har även tagit itu med Nicoles lilla skorvproblem… Huvudet skall smörjas 3 ggr dagligen i 8-10 dagar nu. Orka! Hur tusan skall man komma ihåg det så många ggr? Vill man vara fin får man lida pin… och det blir nog fint sen skall vi se. Så det är denna coola frissen för lilltjejen nu som gäller i dryga veckan.


Nu skall vi se på film snart;

Garden state. Äntligen. Har lånat den från Sophie sen jag kommer inte ihåg när längre. Har tänkt se den så många ggr men det blir ju aldrig av. Skall tydligen vara väldigt bra, så det hoppas vi på. Det blir myskväll light så jag har laddat upp lite godsaker. För något får man väl i alla fall mysa på när man har filmkväll, det är ju liksom halva grejen ju.

Här är någon som visst tröttnade på att vika tvätt förut…


Ha en trevlig kväll allihopa, dags att börja filmmyset nu så man kommer i säng i lagom tid. Fullspäckat schema här imorgon med morgonpowerwalk med My, förmiddagsfika med Ninni och eftermiddagsfika med Helena & Elin. Får nog ta och googla fram ett nyttigt recept på något gott att fika på, för något vill man ju ha att bjuda på…

Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *