>Sitter här med en kopp behövande kaffe och väntar på att en viss liten fröken skall somna. Och det är allt annat än lätt numera. Hon vägrar ligga på rygg, utan vänder över på mage av ren reflex och börjar krypa iväg. Och när hon är övertrött och påväg att somna, verkar hon nästan bli lite trött på sig själv när hon inte kan låta bli att rulla över. Åh nej, gjorde jag såhär nu igen? Jag orkar ju egentligen inte krypa iväg, det hade ju egentligen vart gott att vila lite… Och så blir hon tvärförbannad istället 🙂
Från att ha vart den lugnaste lilla tjejen som gärna bara sitter på sin filt och pillar med sina små leksaker, har hon blivit aktiv! Hon kryper omkring i hela lägenheten efter oss, precis som en trogen liten hundvalp. Och sedan reser hon sig mot allt som kommer i hennes väg, så det gäller verkligen att ha ögon i nacken nu.

Och visst stämmer det verkligen som alla säger, att det blir roligare och roligare för varje dag som går med små barn!
När lilla fröken sovit klart blir det lunch och sedan skall vi till löppna förskolan för lite bus och sångstund. Har aldrig vart där innan, så det skall bli skoj tror jag.

Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *