>Igår var en mysig dag här. Först åt vi tacos till middag och sen kom några tjejkompisar hit. Sophie, Therese, Karin & Emma, för att vara mer exakt. Åt godis, snackade massa skit och såg “The proposal”. Lyckostarna Sophie & Therese skall ju snart sticka iväg på långresa till varmare breddgrader, så vi kom och tänka på resedagboken jag & Sophie hade från vår thai-resa. Läste igenom den när dom andra gått och shiiit vad jag längtade tillbaks. Blev nästan helt tokig! Var så sjukt härligt att vara borta en hel månad och det var så skoj på Phi Phi! Känns så otroligt långt borta att bara åka iväg flera veckor och bara göra det man har lust med. Festa som en tok om det vill, slappa på stranden en HEL dag om man så önskar och de största bekymren man har är typ vilken solskyddsfaktor man skall välja för att inte bränna sig men ändå få lite färg… Ja, det var tider det. Skulle man åka på resa nu är ju såklart Nicole med och det blir en annan typ av semester. Inte lika mycket semester liksom.

Nicole är så gott som frisk nu och lallar omkring med sin lära-gå-vagn. Så fort hon kör på nåt säger hon –OJSCH, OJSCH! Gullungen!
Får se om vi vågar ta ut henne i kalla vädret en stund idag, eller om det kanske är bäst att vänta en dag till så hon är helt frisk…

Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *