>Har inte haft så mycket för oss idag heller. Tog en promenad bort till affären förut och det var faktisk första gången på en hel vecka som Nicole kom utanför dörren. Hennes näsa är fortfarande lite snuvig, men vi får väl nästan tolka henne som frisk ändå.
Tio grader kallt var det. Brrrrr. Då är vi ju ändå ganska skonade från kylan här i Göteborg. Stackars dom som har tjugo, trettio minus just nu. Kan man verkligen vara ute då?!
Har fått i Nicole ovanligt mycket mat idag. En portion gröt till frukost plus lite kräm, en hel burk mat plus dessert till lunch och även en hel burk mat plus dessert till middag. Och frukt, russin, kex och annat smått & gott. Hon har inte ens försökt vifta bort skeden mer än någon enstaka gång. Helt otroligt ju. Tänk om det alltid kunde gå såhär smidigt!
Sitter nu här och väntar på att Nicole skall somna. Sen får jag nog dra igång något lite projekt här hemma, så jag kan känna att jag iallafall fått gjort något vettigt idag. Är ju så mycket trevligare att senare få unna sig en film om man kan känna sig nöjd över något.

Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *