>Jag höll helt på att glömma av att deklarera igår. Har verkligen inte haft en endaste tanke på det i år… Men som en skänk från ovan kom Stefans vän Mattias hit igår på sent kvällskaffe och hade ställt sitt alarm av just denna anledning. Illa kvickt fick jag letat upp mina papper, snabbkolla och sedan slänga iväg ett sms. Och vips kändes det som jag tjänat en tusenlapp!

Idag har jag och Nicole haft en mysig dag med massa lek!
Vi började dagen på öppna förskolan, där vi busade och fick i oss lite lunch. Där var även Helen från mammagruppen och tvillingarna, så när det var vila-middags-dags la vi barnen i vagnen och gick ut en promenad i solskenet. När de vaknat lekte vi på deras lekplats och käkade mellanmål. Jättemysigt!
När vi kom hem lagade vi middag hela familjen. Kyckling & ris med tre olika såser. En stark Stefan-sås, en jordnötssås á la Camilla och en Nicole-vänlig grädd/currysås.
Gott blev det och jag tänkte bjussa på mitt jordnötssås-recept…

* Fräs lite pressad vitlök & chilikrydda i olja
* Blanda i några stora matskedar jordnötssmör & en burk kokosmjölk
* Tillsätt en skvätt limejuice, lite curry, salt & farinsocker
Smaka av och mixa de olika kryddorna tills du får den utmärkta smak-kombinationen!

Nu skall jag återgå till mitt pluggande. Har tryckt in så mycket info jag bara kan i skallen och nu är där alldeles snurrigt och knökat känner jag. Måste försöka sortera upp allt kaos så jag förhoppningsvis har lite koll nu på torsdag… Orka!

Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *