>Vet ni vad? Alldeles för en stund sen blev jag bilägare för första gången! Wihooo, äntligen! En liten Renault Megane som har några år på nacken och kanske ett och annat skönhetsfel, men den skall väl duga för oss att köra runt med ett tag iallafall. Nu börjar bara jakten på parkering… Bostadsbolaget har semesterstängt ett tag till, så vi får väl se hur detta skall gå. Vi brukar ju vara ganska duktiga på att samla på oss böter här på gatan annars, för de där vakterna går som hökar här.

Eftermiddagen i övrigt har gått i en rasande fart som vanligt. Mötte upp Stefan, Mattias & Nicole efter jobbet och tog oss varsin hamburgare på hemvägen. Sedan gick jag & lilltjejen ut och lekte med Hannes, My, Fanny & den andra Camillan, medan Stefan åkte iväg och gjorde bilaffärer.
Nicole stod på näsan på lekplatsen och blödde sitt allra första lilla näsblod. Hon har ju faktiskt kommit lindrigt undan med att slå sig och hålla på. Vi har ju faktiskt bara behövt åka till sjukhus med henne en gång, och det var ju de där nässelutslagen och inte nån olyckshändelse. Men sen så är hon ju ganska försiktig av sig också, peppar peppar…

Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *