>Efter jobbet idag kom farmor & farfar hit och umgicks med oss hela eftermiddagen. Farmor hade köpt en ny mobil som jag hjälpte henne lite med. Tycker hon är riktigt duktig som skickar sms när hon är 85 hela år gammal tanten. Och så laddade vi över bilder från hennes digitalkamera som jag skall framkalla. Hon tycker det är så häftigt det här med digitalkamera, att man kan se bilderna så stort på datorn! 🙂 Söta farmor!
Resten av kvällen har vi bara tvättat och donat. Snart blir det kvällsmat och sedan hopp i säng, för imorgon börjar ännu en jobbvecka, med bara en enda ledig dag. Tisdag och då har jag beställt sol skall ni veta.
Nicole hade förresten gått och lagt sig i sin egna säng och somnat i förmiddags. Hon & Stefan var i vardagsrummet och lekte, plötsligt försvann hon bara och han hittade henne i sin lilla säng, hårt kramandes med gossekatten.
Hon har blivit så himla stor på bara några dar! Man kan förklara saker för henne och hon förstår och hänger med. Alla saker här har ju en förmåga att hamna lite här och var
nuförtiden, så jag frågade Nicole om hon kunde hämta pottan från sovrummet och ställa tillbaks den i badrummet. Ja visst, går hon och hämtar den och ställer den där den skall vara.
Igår gick vi här hemma och letade efter China.
– Var är China, är hon borta??
– “Nina, nina. Tota. Nina tota.”
Hon kommer jamandes fram till oss.
– “Däj e den”, pekar Nicole
Nicole böjer sig ner mot China, lägger huvudet på sne och säger:
– Hej, hej!

Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *