>Igår efter jobbet åkte iväg en liten biltur. Hade först tänkt oss Tjolöholms slott, men vi ändrade oss i sista sekund och fortsatte ner mot Åsa. Tog en glass vid Rogerlunds camping och solen passade på att titta fram, så det var ju dumt att vi glömde badkläderna. Himla synd också att Madde skulle iväg, annars hade det vart skoj med ett spontanbesök. Hon bor ju precis där typ.
Sedan fortsatte vi en bit ner förbi Stråvalla och hamnade i ett naturreservat. Där tog vi en promenad och så fort Nicole kände igen att vi var i en hage, dock utan några djur i sikte, började hon bäa för full hals 🙂
Vi hittade lite björnbär som lillskruttan glupskt mumsade i sig till mellanmål.

Den här tjejen blev hela nitton månader igår!

Här håller det på att tvättas och när det blir klart skall vi sätta igång att packa. Imorgon bär det av till norska Stavanger och Nicoles kusin Frida.
Nicole skall få flyga för första gången och jag känner därför för första gången i mitt liv nästan lite flygrädsla. Tankar som att “tänk om planet störtar nu när Nicole är med…” snurrar runt i huvudet på mig. Knäpp hönsmamma man blir alltså… Nä, skärpning!, man kan ju inte gå och vara orolig för allt jämt och ständigt.
Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *