>Igår var en sån där härlig dag man fick gjort massa grejer. På morgonen följde jag med Nicole till dagis, men efter tio minuter var det dags att säga hejdå och lämna henne där själv en stund för första gången. Det gick jättebra! Inte enda tår och en hel timme var jag borta. Under tiden gick jag till komvux här i närheten och satte upp en lapp om att min Naturkunskaps B-bok var till salu. Idag ringde det en tjej, gött att få in lite pengar för den där apdyra boken man bara hade i några ynka veckor!
Efter jag hämtat hem Nicole igen lagade vi lunch. När lunchen låg i magen somnade Nicole. Jag passade då på att storstäda nästan hela lägenheten (minus sovrummet). Lagom till det var klart vaknade Nicole och efter lite mellanmål kom mamma/mormor. Då tog vi med oss henne & Stefan på en liten utflykt i Brevik. Det var jättemysigt!Nicole & mormor gick en liten runda på klipporna och plockade blommor. En och en kom hon och lämnade dem 🙂

Efter mycket möda blev det den här söta buketten

När vi kom hem lagade jag middag åt mig & Stefan. Jag nästan tvingade Stefan att natta Nicole innan, så att vi kunde få lite egentid och åtminstone äta lite mat, bara vi två. Det tog ett tag, så när hon äntligen somnat och maten värmts upp igen satt både jag & Stefan och halvsov vid bordet…

Idag var det Stefans tur att följa med fröken Nicole till dagis. Hon var där själv i 1½ timme och det hade gått kanon idag med!
Nu skall jag dricka en kopp kaffe och äta lite choklad innan det är dags att ta itu med diverse nödvändiga småsaker som hänger över mig.
Imorgon skall jag & Nicole åka till Madde efter dagis. Och Anna skall komma dit efter jobbet. Oj, vad skoj det skall bli!

Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *