>
Igår blev vår älskade lilla spexapa tjugo månader!
Och den lilla tanden som så länge legat och tryckt under tandköttet (tand två i vänster överkäke) har äntligen tittat ut!

Igår startade vi våra trevliga Desperate housewives-tisdagar, där det gamla jobbgänget och ibland några nya bubblare 🙂 träffas, vräker i sig massa onyttigheter, snackar massa skit och ser på Desperate housewives helt enkelt.
Än så länge har ju inte Desp.-säsongen startat ännu, men tanken var igår att vi skulle försöka se
en hel del avsnitt från förra säsongen som vi ligger efter med. Men vi fastnade i vilda valdiskussioner, så det hanns helt enkelt inte med. Nästa tisdag får vi köra ett riktigt maraton, för en hel säsong måste vi hinna ikapp innan det drar igång igen i oktober. Stress! Fast oj, så skoj!

Idag har jag & Nici vart hos min farmor & farfar hela dagen. Även pappa tittade förbi och brorsan min kom och sa hej som hastigast.
När vi kom hem hade Stefan fixat alla nya hyllor till klädkammaren. De där hyllorna vi tänkt skaffa oss enda sen vi flyttade in för snart 2½ år sedan. Ha ha, det går ju inte snabbt alltid… Blev grymt bra iallafall! Så resten av kvällen skall vi bara fortsätta rensa bland alla kartonger, vad som får stanna här uppe och vad som skall ner i källaren. Stefan, den token, undrade om jag inte skulle lägga ner alla fotoalbum i källaren?! Ööööh, NEJ! Fotoalbumen är ju ganska skoj att kunna kika i lite då och då, och då inte behöva springa ner hela vägen och rota fram dom i källaren. Däremot kanske inte alla de där 40 000 datasladdarna och dylikt behöver bo med oss inne i sovrummet?!
Ja, det är väl skönt att vi alla är olika?!


Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *