>Tjoho! Helg! Åh, så skönt!
Vi inledde helgen med ett besök hos Sara & Christian, som numera bosatt sig ute på vischan bland hästhagar och grönska. Vi fick supergod middag. Plus dessert då så klart. Sara min lilla gottegris! Tyckte det var passande att ge henne en present i kak-å-bak-tema, borde ju komma till användning.
Vi hade en jättetrevlig kväll och det var verkligen på tiden att vi träffades. Förstår inte varför det skall dröja så länge varje gång?! Vi brukar skoja om det och säga att nu syns vi väl igen om tre månader då… ha ha ha. Komiskt nog stämmer det nästan varje gång. Och då bor vi ju inte direkt långt ifrån varann, speciellt inte nu när alla har bil. Men det är ju fyra vuxna, upptagna människor som skall få sina scheman att passa ihop, så det är inte så lätt att få till det alla gånger uppenbarligen.

Strax skall vi äta lite middag här hemma. Potatisen puttrar på spisen och Nicole & Stefan är nere i källarn och röjer. Hon skall få majs till middagen idag lilltjejen. Lycka! Hon öppnar skafferiet hela tiden, pekar på majsburkarna och säger: -“mmm maschjs”.

Även denna kväll skall spenderas ute på vischan. Fast ikväll hos Madde, ihop med massa andra flickor. Middag, vin och massa tjejsnack. Me likey!

Hoppas ni får en trevlig helg gott folk!

Posted in Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *