Mot Malmö…

06.40 gick tåget mot Malmö. Vid hade sällskap till stationen med Sara som skulle åt andra hållet, mot Göteborg för jobb.
När vi kom fram till Malmö, handlade vi fikabröd & drickor till vår picknick vi skulle ha under inspelningen av Sommarlov.

Vi hade en mysig förmiddag i det varma vädret. Typ 28 grader (i skuggan, som vi inte satt i). Barnen var nöjda. Nicole blev utvald att vara med i dragkamp. Wilda fick se Sommarskuggan, som plötsligt strosade runt i publikhavet, och fick dansa skugg-dansen. Alla barnen blir som helt förtrollade av Sommarskuggan, där har dom verkligen lyckats med ett barnprogram!
Vi satt bredvid en mamma som var där med sina två barn i åtta- och tioårsåldern. Tjejerna började småprata lite, de skulle också iväg och bada efteråt, så det slutade med att vi hakade på dem till “Ribban”.Och hängde med dem hela dagen, fick en jättetrevlig dag innan det var dags att ta tåget tillbaks till Göteborg på kvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *