Nödinge några dagar till…

Vi fick låna svärmor Ingelas hus denna veckan, så efter att jag slutat jobbet i torsdags packade vi ihop oss och åkte dit.
Stefan hade köpt en pool. Barnen var mycket nöjda över detta!
Så två härliga dygn har vi haft med poolbad, häng med Lennart, Liv & Christine, sol & bad på Nordön, lek med hoppig syrsa och massa annat.
På lördagseftermiddagen, efter ett par timmars sol/bad på Nordön, skjutsade Stefan & barnen hem mig så jag kunde försöka vila en stund innan mitt nattpass. Det gick lika dåligt som vanligt. Jag kan aldrig somna innan ett nattpass!
De andra åkte tillbaks till Nödinge. Jag jobbar två nätter i rad nu, så det är lika bra att de är kvar i Nödinge och njuter av fint väder & trädgård och slipper tassa runt för att jag skall få lugn & ro till att vila…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *