Tjejhelg i Leksand ❤

Den årliga tjejhelgen i Leksand! 🥂🥰😍
Jag & Madde möttes upp på en okristlig tid på lördagsmorgonen. Tåget var framme vid lunchtid så Anna mötte upp oss i stan och vi startade med lunch på ett café. En promenad genom stan och lite inköp inför kvällen. Tapas-bricka it is! Några timmars tjöt, go mat & musik så somnade vi gott.
På söndagen tog vi en långpromenad ute i kylan. Äntligen lite vinterkänsla! På kvällen åt vid god middag och sedan drack vi bubbel innan det bar av till Mia Skäringers “No more fuck to give!” Härlig show, hon är ju för bra den där tjejen alltså!
På måndagen åkte vi till Mora? på shoppingtur. Vinlunch och några timmars shopping.
På tisdagen efter frukost var det dags att åka hem igen. Vi har haft det precis lika härligt som vi brukar! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *