Den lilla blev stor…

Så blev det även dags för den minsta att börja skolan. Och vi var plötsligt storbarnsföräldrar.
Wilda har räknat ner till skolstart typ hela sommaren. Eller nej, hon började nog redan i vintras. Hur många dagar är det kvar nu?… och nu?.. och nu?….
Det var såklart pirrigt under inskolningen, men hon stormtrivdes från första stund och fick massa nya vänner. I söndags väckte hon mig tidigt på morgonen (min enda sovmorgon på hela veckan!) för att fråga hur lång tid söndagen skulle ta. Jag fattade ingenting. Är den lång eller kort?, för jag vill nämligen att det skall bli måndag så jag kan gå till skolan.
Underbart att hon trivs så bra!

Första inskolningsdagen!
“Eftersom vi skall äta i bamba vill jag ha en matstilig tröja med lite hamburgare och sånt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *