Sjukstuga

Wilda väckte mig med frågan “är tomat en grönsak?”, med hela munnen fylld med körsbärstomater.
Öh ja, svarade jag yrvaket.
Så bra, för man blir ju smart av grönsaker. Och då kan jag nog klara detta spelet!

Det har blivit en hel del Ipad och spelande för den här lilla damen sista dagarna. Barnet har lite mer energi när hon är sjuk jämfört med sin mamma. Så Ipaden har varit en oumbärlig barnvakt medan jag vilat mig på soffan eller behövt närvara på studie-seminarium via zoom…
Nu är vi båda på bättringsvägen i alla fall. Wilda är kry igen och räknar bara ner sina friskdagar innan hon får gå tillbaka till sin älskade skola igen. Två symtomfria dagar innan återvändo till skolan är det sagt. Förutsatt att det inte är Covid-19 då förstås. Själv är jag på bättringsvägen, men har fortfarande snuva, hosta och huvudvärk kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *